DESPRE NOI

Romania Hidro Service S.R.L a fost fondata in 1998, cu sediul central in Targu-Jiu, judetul GORJ, avand capital privat.

Principala activitate a companiei noastre este executarea si comercializarea de garnituri hidraulice (stergătoare, mansete „U”, simering-uri, inele „O”, mansete „V”, garnituri compozite pentru tija si piston etc.), sertizarea furtunurilor hidraulice si repararea cilindrilor hidraulici.

Suntem reprezentanti unici in Europa de Est a GUARNITEC GROUP Italy si EVCO France pentru segmentul de garnituri hidraulice si pneumatice. Detinem 6 masini de etansare SKF Economos cu ajutorul carora putem executăm aproape orice profil de garnituri hidraulice si pneumatice, cu diametrul exterior de până la 620 mm.

Reparam si inlocuim furtunuri, pe loc, exact conform solicitarii clientului : furtunuri hidraulice, furtunuri de oxigen, furtunuri acetilena, furtunuri utilaje agricole, furtunuri spalatorii auto, furtunuri clima auto, furtunuri servo-directie etc.

De asemenea, compania vinde: articulatii sferice, capete articulate sudabile, diverse tipuri de flanșe, pistoane, bucșă cu tije filetate, pompe hidraulice, motoare hidraulice, distribuitori hidraulici, curele de ridicare și cu clichet, curele trapezoidale și de transmisie.
Toate produsele sunt importate din țări precum Italia, Spania, Franța și Austria.

De asemenea, începand cu 2015, detinem un stoc impresionant de bare cromate (C45E, C45E I.H., 20MnV6, 42CrMo4, 42CrMo4 I.H), Teava honuita H8 / H9, Teava cromata, Teava cromata exterior si honuita la interior. Debitam aceste produse, la lungimile dorite de client si livram in toata Romania.

Începând cu anul 2009, S.C. ROMANIA HIDRO SERVICE S.R.L. execută în propriile sale ateliere repararea cilindrilor hidraulici, subansamblurilor hidraulice, mașinilor-unelte și a mașinilor cu acționare hidraulică.

Interesat de produsele noastre? CONTACTEAZA-NE