Descriere Generala Garnituri Hidraulice

DESCARCA CATALOG CERE OFERTA

Garniturile hidraulice pot fi realizate dintr-o multitudine de materiale, tipul de material fiind determinat de conditiile de operare specifice sau limitele datorate de tip fluid, presiune, compatibilitatea chimica lichida sau temperatura.

Cu ajutorul celor 6 masini marca Economos SKF – Austria,  cu ajutorul carora putem fabrica garnituri hidraulice si pneumatice cu diametre de pana la 600mm.

SKF este liderul mondial in furnizarea de produse, solutii orientate spre client si servicii in domeniul rulmentilor si etansarilor. Materia prima folosita pentru a produce garnituri hidraulice si pneumatice pe masinile noastre de etansare SKF este de cea mai inalta calitate, toate tuburile fiind testate cu ultrasunete pentru a oferi garnituri de inalta calitate.

Tipurile de materie prima utilizate pentru producerea garniturilor hidraulice si pneumatice sunt: Elastomere de Poliuretan(PU), Elastomere NBR, elastomeri cum ar fi FPM, EPOM, AEM, AFLAS si materiale termoplastice ca POM, PA, PTFE, PTFE + Bz, PTFE +Carbon, PTFE + Grafit,PEEK.

Romania Hidro Service va ofera o gama larga de compusi standard si „personalizati” care raspund cerintelor pietei din ce in ce mai complexe in ziua de astazi.

O etansare hidraulica este un inel relativ moale, cu rolul de a bloca sau separa lichidul in piston in aplicatii de miscare.

Exista cativa factori importanti care trebuie luati in considerare atunci cand alegeti solutia corecta de etansare:

  • Set de compresie
  • Duritatea
  • Rezistenta la tractiune finala
  • Alungirea finala
  • Rezilienta

Odata ce acesti parametri sunt setati, sunteti gata sa continuati verificarea compatibilitatii chimice, a limitelor de temperatura si a depozitarii si manipularii materialelor. Urmatoarele specificatii materiale ajuta utilizatorul sa procedeze la identificarea materialului corect.

De asemenea, exportam garnituri hidraulice si pneumatice in tari precum: Franta, ltalia, Bulgaria, Republica Moldova, Spania, Belgia, Elveția, India.

Va stam la dispozitie la sediul de pe Strada Primaverii, Numarul 3 din Targu Jiu, Gorj sau la numerele de telefon 0253 228 443 respectiv 0728 253 209.